Sunday, June 13, 2010

Transformation 1, 2 and 3.

From dusk to dawn, at Goksøyr at Runde.





































This weekend I had an adventure at Runde with the photo club.

The light wasn't any good, so I haven't got anything I'd like to show from Lundeura this time. Instead we played with long exposures and water, transforming it into something beyond normal vision.

5 comments:

  1. The third is particularly lovely, although all three are quite nice. Good stuff!

    ReplyDelete
  2. Very nice, Tim.
    The landscape at Runde lends itself very favourably to this type of shots, but they're pretty rare. Looks like you've found a vacant niche. And filled it with good stuff too.
    Wish I could have been there with you.

    ReplyDelete
  3. Syns det er litt tøft å sjå korleis vi tar velge å presentere bildene våre, bilder som stort sett er tatt på samme måte og ofte av like motiv. Inspirerande egentlig.
    Eg likte veldig godt det siste, flott farge, på grensen til litt mykje blått. Men stemninga har du fått fram med dette. Litt likt mitt, men eg valgte å presentere det i svart kvitt.

    Det mitterste ser eg er litt uklart. Bevegelsesuskarphet kanskje, mne samtidig så har du valgt fargeløsning som passer. Det ser faktisk ut som et "gammelt" foto. da gjør den ørlille uskarpheten ein eigen opplevelse, iallefall for meg. Tøft syns eg.

    Det første ville eg hatt enda litt meir bevegelig sjø i forgrunnen. Det var så "langt ut" til til sjøen, men samtidig får det blikket mitt til å søke utover. Det slo meg at om ei kjekk dame/jente stod ute blandt bølgene hadde bbildet vert fullkomment. Men kem gidder å stå pinn i ro i 20-30 sek?

    Venter på neste kapittel eg, Tim.....!

    ReplyDelete
  4. Thank you Godfrey :-)

    The same to Jostein. You where missed :-)

    Ja Øivind. Artig å se hvordan vi gir ganske like bilder, vidt forskjellige utrykk. Gleder meg til å se Tommy sine.

    Grunne til at jeg valgte forholdvis lite bevegelse i forgrunnen i det første, var at jeg følte det trengtes for å få motivet til å henge sammen.

    Tror ikke det er bevegelsesuskarphet i nummer to. Tror heller jeg har fokusert forbi uendelig. Fargeløsninga kom av at jeg ville ha fram komposteringa som skjer i tanga. Ønska og en rustaktig følelse i jernkonstruksjonen i moloen. Rust og forråtnelse er og transformasjon. Var nok det som inspierte tittelen.

    Det siste vslgte jeg å gi et sterkt blåskjer, fordi jeg så det som et abstrakt månelandskap. Månen assosierer jeg med kulde. Spør meg ikke hvorfor.

    Usikker på om det blir flere i denne omgangen. Må se nærmere på fyrbildene. Har ikke funnet like opplagte kandidater der ennå.

    ReplyDelete
  5. LIkte det siste bildet i serien din. Nydelige blåtoner og fin komp :)

    Mvh
    Gudny

    ReplyDelete